Deadlift

 
(Till alla som tycker jag ser ut att ha buk mage. Så är inte fallet. i marklyft spänner man kroppen och när de är lite vikt på så blåser man ut magen för att ta stöd jusom. Varför jag itne har bälte är en annan femma)
 
 

BackonTrack

Hej.
tänkte börja 'blogga' igen efter några månaders uppehåll.
Varför jag inte har bloggar är mest för att jag inte vet jag jag ska blogga om. Alla bloggar typ om sin fritid,vardag mm. men jag personligen tycker min vardag har varit ganska tråkig. (ja iaf tills 19 maj.)
jag är väl som alla andra tonårs brudar. Eller?
Umgås med vänner , åker moppe, är väldigt mycket med pojkvännen,äter chillar. haah ja jag är en sådan med..
Så undrar nog både ni och jag vafan jag sak blogga om?
Jo. Jag har ju gymmat rätt mycket på senaste tiden, följer massa fitness brudar/killar på Instagram etc. så jag ville 'typ' bli sådan. Så jag börja på en 'diet' som höll i 2 dagar.. hahah. Jag kände helt enkelt inte alls för fitness. stå i en bikini, posera och hoppas på bra poäng.äta kyckling,fisk etc. nää, jag vill kunna äta 'vad som helst', ja men en fredag kunna äta godis sugen. nä. och efter som jag är så 'stor' så började jag tänka på marklyft. Min pappa har ju själv varit på någon småtävling i styrkelyftning. Googlade upp lite småsaker, tex att i kategorin styrkelyftning ingår 3 grenar. Marklyft,bänkpress och knäböj. (sen finns det ju tyngdlyftning med då är det ryck och stöt)
så jag började fråga pappa lite små frågor kring styrkelyftning.
Intresset för gym och muskler har funnits hos mig sen barnsben. Men nu tändes lixom gnistan till en ny level. Jag har gjort ett lite hårdare träning pass (gym och kondition). lite striktare mat tider(ja annars äter jag kanske när jag har lust,, vilken kan skilja från 1 h till 6 h.)
Så får vi se vad det slutar. Drömmen är väl VM mästare i DM klassen ;) haha. Men som sagt. jag har lång väg kvar. ca 1,6 år. Dels för att känna mig säker på vad jag gör, hur mycket jag KAN ta. hur mycket jag ORKAR ta. etc. De är inte så många som vet om mitt 'beslut'. Det är ju inte solklart häller att det är just styrkelyftning jag vill göra, men de är vad jag känner just nu. Att styrkelyftning helt enkelt skulle kunna passa till mig.
'men vadå, du tar väl inte mycket?' nä 100 i mark och 180 i benpress är inte alls mycket. NEJ. gth.
Ska iaf till gymmet och göra lite grunder med pappa. Så får vi se ;)
puss hej

mittvardagskaos.blogg.se

16 årig tjej som tävlar i styrkelyft. tävlar för Örebro kk, svensk rekordhållare i knäböj,marklyft och totalt. följ min resa till världs eliten.

RSS 2.0